Kurv

Kurv

 
Fri fragt over 499,-
 
100% Dansk ejet

Desk Riser - Justerbart kontormøbel

Hos Wergon.dk er vi specialister indenfor ergonomiske løsninger til kontoret og arbejdspladsen. Her kan du eksempelvis finde en lang række forskellige desktop holdere med hæve/sænke funktion, så du altid har din PC i den helt perfekte arbejdshøjde. 

8 varer

Faldende orden

8 varer

Faldende orden

På den måde optimerer du din arbejdsindsats, mens du på samme tid også beskytter dig mod skader og arbejdsrelaterede lidelser. Vores såkaldte Desk Risers muliggør også at have en stående arbejdsplads, hvor du altså kan arbejde, mens du står oprejst. 

Alle vores desk risers kan indstilles til den rigtige højde på en nem og sikker måde, så du slet ikke skal bekymre dig om installationen. Der er sågar indbygget en gasfjeder i vores desktop risers, så den er helt vægtløs at indstille. 

Det har aldrig været nemmere at optimere din arbejdsplads. Slå til nu og få et godt tilbud på Desk Risers og mange andre innovative løsninger til kontoret og arbejdspladsen. 

Ergonomisk tilbehør til kontor 

Det moderne menneske bruger mange timer foran sin computer, hvad end det er på arbejdspladsen eller i fritiden. Derfor er det også vigtigt, at man har noget udstyr, som sikrer, at man ikke belaster kroppen og risikerer at få diverse skader. 

Hos Wergon.dk har vi samlet en lang række produkter, som kan være med til at optimere din arbejdsplads. Her kan du både finde innovative og ergonomiske løsninger til arbejdspladsen eller tilbehør til hjemmekontoret.

Vi tilbyder et bredt sortiment af diverse løsninger til din arbejdsstation, som sikrer effektivitet og komfort. Her kan du eksempelvis finde en elegant skærmholder til laptop, så du kan sikre, at du altid har din laptop i den perfekte arbejdshøjde. 

Ligeledes kan du finde mange andre produkter, som kan være med til at sikre dig en bedre arbejdsdag. Hvis dit arbejde kræver, at du er online på flere forskellige platforme, så kan du også finde en praktisk mobilholder. Med en holder til smartphone har du altid din telefon foran dig, så du hurtigt kan svare på emails eller besvare opkald uden at skulle grave telefonen op af lommen hver gang.