Kurv

Kurv

 
Fri fragt over 499,-
 
100% Dansk ejet
Wergon.dk persondatapolitik
 

Flg. Persondatapolitik giver beskrivelse om hvorledes Wergon.dk behandler, indsamler & opbevarer personlige oplysninger.

  Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver ved et køb på Wergon.dk eller ved henvendelse vedrørende vores produkter, via mail eller chat, eller som vi indsamler på hjemmesiderne www.wergon.dk. Wergon.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Hvilke Personoplysninger Indsamles:

Når du besøger wergon.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af wergon.dk, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgeord du bruger på wergon.dk, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer, tablet eller mobil eller anden enhed som blev benyttet under købet.

Wergon.dk anvender Cookies, når du bruger www.wergon.dk

Hensigten er at optimere din brugeroplevelse og forbedre brugervenligheden i fremtiden, samt foretage målrettet markedsføring f.eks. via Google, Bing, Twitter og Facebook.
Denne indsamling af personoplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre vores hjemmesider samt vise dig relevante tilbud.

Når du køber en varer eller er i kontakt med os på wergon.dk eller via mail, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver til os, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, varer du har købt, leveringsmåde, samt oplysning om den IP-adresse, hvor bestilling er afgivet fra, ved bestillinger gennem wergon.dk

Formålet med dette er, at vi kan levere de varer, du har bestilt, samt at opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til returret og reklamationsret, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om den/de varer du har foretaget køb af.

Informationer om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Ved køb på vores hjemmesider indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre snyd/svig

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse
Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig.

 

Modtager af dine Personoplysninger

Informationer om dit navn, adresse, e-mail, telefonnr., ordrenummer samt leveringsønsker videregives til PostNord eller anden transportør, som står for at levere varer til dig.
Dine betalings- og kortoplysninger gemmes i givet fald hos wergon.dk PCI (Payment Card Industry - Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner Bambora.
Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI certificeret miljø, som lever op til alle gældende sikkerhedsstandarder. Herfra kan de genanvendes ved køb på wergon.dk, eller andre hjemmesider hvor Bambora har et samarbejde.
Når du anvender et betalingskort på hjemmesiden, er det kun Bambora som får adgang til dine oplysninger. Dette gælder både, når du køber et produkt, og hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger. At bruge og gemme kortoplysninger til senere brug er derfor sag mellem dig og Bambora.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, hvor oplysningerne behandles på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere f.eks drift af systemer og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder remarketing, samt til din bedømmelse af vores virksomhed gennem invitationer til Trustpilot

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandler virksomheder, der behandler personoplysninger på vores vegne.

DINE RETTIGHEDER
Indsigtsretten

Du har til enhver tid mulighed for at anmode om hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener samt oplysning om hvor oplysningerne stammer fra. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få ikke ukorrekte personoplysninger om dig selv rettet af os.

Retten til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. I det tilfælde at fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine persondata til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

Retten til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at få persondata, som du selv har givet os, udleveret i et almindeligt anvendt format samt ret til at få overført disse oplysninger fra en dataansvarlig til en anden. 

Din ret til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af vores legitime interesser. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som nævnt nedenfor.

Din ret til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os, til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Din ret til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive klage, over vores behandling af dine personoplysninger til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5,
1300 København K
Klagen sendes på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00

 

SLETNING AF PERSONDATA

Oplysninger indsamlet på wergon.dk, slettes i overensstemmelse med Wergon.dk Cookiepolitik. De cookies, som Wergon.dk selv udbyder, slettes senest et år efter du sidst har besøgt siden, mens tredjeparts cookies har forskellige udløbsfrister.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med et køb du har gennemført på wergon.dk, vil blive slettet lidt over 2 år efter dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et begrundet behov for at opbevare dem længere, f.eks. hvis det er nødvendigt for et retskrav, så vi kan opfylde gældende lovkrav.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, vil blive slettet når du framelder nyhedsbrevet, medmindre vi har grund til videre behandling af oplysningerne.

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun den medarbejder, der har et behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse oplysninger.

KONTAKTOPLYSNINGER

WergonApS
cvr: 39332078
MadsClausensVej1
9760 Vrå

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug dine rettigheder, kan du sende en mail:

E-mail: info@wergon.dk

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Skulle vi foretage ændringer i vores Persondatapolitik, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside.

Wergon.dk persondatapolitik pr. 22/10-2020