Kurv

Kurv

 
Fri fragt over 499,-
 
100% Dansk ejet
1399

WERGON - Winston - Justerbar Ergonomisk hæve/sænke Desk Riser til bord/arbejdsplads - Lys bøg

SKU K66ID-36T
Tilgængelighed:På lager
Tilbudspris 1.399,00 DKK Normalpris 2.079,00 DKK
- +
 
Fri fragt over 499,-

 

 
Support 09.30 - 12.30

 

 
30 dages returret

 

 
100% sikker betaling

 

Product Name WERGON - Winston - Justerbar Ergonomisk hæve/sænke Desk Riser til bord/arbejdsplads - Lys bøg

Omdan din arbejdspalds til hæve/sænk og få en perfekt og varierende arbejdsstilling. Det er afgørende at du får den korrekte arbejdsstilling for ikke at få ondt i skulder, led og øjne. Og det er ofte en god ide at ændre position i løbet af arbejdsdagen for at undgå ondt i kroppen og dette kræver udstyr som er fleksibelt og kan justeres efter ønske. Denne holder fra WERGON leverer alt dette og du kan frit justere højden til den ønskede højde, uanset om du sidder ned eller står op.

Der er indbygget gasfjeder og den gør det helt vægtløst at indstille til den ønskede postion uden brug af kræfter. I sammenfoldet postion fylder den kun 14cm i højden og du kan justere den helt op til 42cm i højden. Du kan benytte den til både, laptop, skærm og andre ting du ønsker og den kan både bruges permanent på dit bord hvor du arbejder, men kan også med fordel bruges til præsentationer og andre steder hvor det vil give en fordel at kunne få dine redskaber hævet til den bedste arbejdsstilling.

Fuldt samlet, denne model kommer fuldt samlet og du slipper for at bruge tid og besvær med samlingen og det er også din sikkerhed for at dit nye møbel fungerer korrekt fra starten.

WERGON leverer højkvalitets tilbehør og møbler til kontoret, og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten eller designet. Simple is Best, udtrykkes meget klart gennem hele Wergons sortiment og er en af årsagerne til der opnås et robust og holdbart design og det enkle udtryk passer også ind i alle hjem og kontorer.

Specifikationer:
Brand: WERGON
Model: Winston
Materialer: Aluminium + miljøvenlig MDF
Størrelse: 91.5*58*14cm
Justerbar højde: 14-42 cm
Vægt: 20 kg
Kapacitet: 15 kg.
Indbygget gasfjeder
Foldbar design
Kommer fuldt samlet

Kompatibel med:
Laptops, MacBook, Bærbare
Monitor skærme, printere mm.

Pakken indeholder:
1 x WERGON - Winston - Justerbar Laptop / Monitor Desktop Design møbel med Gasfjeder - Lys bøg